در زندگی شهری و شلوغ امروزی، نیاز به تغییر در محیط زندگی بیشتر از گذشته است. یکی از کارهای شگفت انگیز که تغییر بی‌نظیری در محیط اطراف می‌تواند ایجاد کند، نقاشی ساختمان و رنگ آمیزی دیوارهای خانه است. لذت تغییر رنگ دیوارها تنها به خاطر تنوع آن نیست. رنگ ساختمانی، آثار دود و آلودگی‌های چند ساله را از دیوارها محو می‌کند و ساختمان را مانند روزهای اولش دلچسب می‌کند. 

همه‌ی آنچه برای

شاید روش‌هایی مانند کاغذ دیواری یا کناف نیز به شما در نوسازی ساختمان کمک کند. در این مطلب نمی‌خواهیم به تفاوت نقاشی ساختمان و کاغذ دیواری بپردازیم. یکی از مزایایی که نقاشی دارد این است که انواع طرح‌های رنگ آمیزی با قیمت‌های متفاوتی وجود دارد و با هر بودجه‌ای می‌توان آن را اجرا کرد. همه چیز به بودجه و سلیقه شما بستگی دارد.

چک لیست اولیه، قبل از شروع نقاشی ساختمان

  • انتخاب رنگ ساختمانی
  • انتخاب طرح رنگ آمیزی
  • برآورد هزینه نقاشی ساختمان
  • آماده سازی قبل از نقاشی ساختمان
  • انتخاب بهترین نقاش ساختمان در شهر خودتا

انواع رنگ ساختمانی برای نقاشی ساختمان

انتخاب نوع رنگ مناسب برای نقاشی ساختمان در اولین مرحله تصمیم گیری است. برای آنکه بتوانید به خوبی تصمیم بگیرید، باید با انواع رنگ ساختمانی و ویژگی‌های هریک آگاه باشید.

رنگ روغن: یکی از انواع رنگ ساختمان است که استفاده از آن بسیار رواج دارد. رنگ روغن قابل شستشو است، دوام و پوشش دهی مناسب دارد و برای رنگ آمیزی درب و پنجره مناسب است. از معایب رنگ روغن می‌توان به بوی شدید رنگ و دیر خشک شدن آن اشاره کرد

رنگ پلاستیک: رنگ پلاستیک محلول در آب است و بیشتر برای رنگ آمیزی سقف کاربرد دارد و روی پنجره و فلز کاربرد ندارد. سادگی رنگ آمیزی، نداشتن بوی نامطبوع، سریع خشک شدن از مزایای رنگ پلاستیک است. اما این نوع رنگ ساختمانی جاذب رطوبت و غیر قابل شستشو است و دوام کمتری دارد.

رنگ اکریلیک: یکی از رنگ‌های ساختمانی جذاب است که رنگ‌های متنوعی دارد. رنگ اکرلیک سازگار با محیط زیست، محلول در آب اما ضدرطوبت است و سریع خشک می‌شود. پوشش دهی و دوام بالایی دارد و نیازی به زیر کاری نخواهید داشت.

همه‌ی آنچه برای

بهترین نوع رنگ برای نقاشی ساختمان در تهران

در شهری مانند تهران که آلودگی و دود زیاد است، باید رنگی با دوام بالا و قابل شستشو برای نقاشی ساختمان تهران انتخاب کنید. رنگ کنیتکس و مولتی کالر برای رنگ آمیزی دیوار راهروها و رنگ روغن برای نقاشی منزل می‌تواند بهترین تصمیم باشد.

طرح رنگ آمیزی ساختمان

این روزها صنعت نقاشی ساختمان بسیار پیشرفت کرده است. رنگ آمیزی دیوارها با متدها و روش‌های نوین در ایران انجام می‌شود. رنگ بلکا، مولتی‌ کالر، کنیتکس، رنگ آمیزی با شابلون و طرح‌های مدرن از انواع روش‌های رنگ آمیزی ساختمان هستند. البته هر یک از روش‌ها متناسب با کاربردشان می‌توانند برای ساختمان شما مناسب باشند.

رنگ کنیتکس

رنگ کنیتکس یکی از تکنیک‌های نوین رنگ آمیزی است که در کشور سوییس ساخته شده است. پوشش کنیتکس نرم و ضخیمی دارد که دیوار را در مقابل آسیب‌های خارجی مقاوم می‌کند. اسپری‌های مخصوص کنیتکس با سرعت و شدت زیاد دیوار را می‌پوشانند. به این ترتیب، نقص‌های دیوار را به خوبی پوشش می‌دهد.

عوامل اثرگذار بر هزینه نقاشی ساختمان

  • نوع رنگ ساختمانی انتخابی
  • متراژ ساختمان برحسب مترمربع
  • دستمزد نقاش ساختمان
  • زمان نقاشی ساختمان

قیمت نقاشی ساختمان در سال 99 (به ازاء هر متر مربع)

قیمت نقاشی ساختمان در سال 99 برای هر نوع رنگ ساختمانی به ازای هر متر مربع مشخص است. البته توجه داشته باشید به علت نوسانات قیمت‌ها، ممکن است این قیمت‌ها کمی دستخوش تغییر شوند. در واقع لیست قسمت زیر به صورت حدودی برآورد شده است.

  • قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی: 10,000 تا 15,000 تومان
  • قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک: 9,000 تا 13,000 تومان
  • قیمت نقاشی ساختمان با رنگ مولتی کالر: 15,000 تا 22,000 تومان
  • قیمت نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک: 11,000 تا 16,000 تومان

چه زمانی نقاشی ساختمان کنیم؟

اگر کودک در خانه دارید، بهتر است تا بزرگ شدن او، دست نگه دارید. به صورت کلی، نقاشی ساختمان در هر زمانی قابل اجراست. اما فصل تابستان بهترین زمان برای اجرای نقاشی ساختمان محسوب می‌شود.

همه‌ی آنچه برای

قبل از شروع نقاشی ساختمان چه کار کنیم؟

رنگ آمیزی ساختمان اگر در حجم وسیعی باشد، ممکن است تا چندین هفته شما را درگیر کند. برای اینکه خسته نشوید، باید قبل از نقاشی ساختمان در مورد نحوه اجرای آن فکر کنید و در یک زمان مناسب کار را آغاز کنید. قبل از شروع رنگ آمیزی بهتر است به نکات زیر توجه کنید

  • اسباب و اثاثیه منزل مانند مبلمان، کمدها و میزها را به مرکز منزل منتقل کنید و وسایل را با پارچه و پلاستیک بپوشانید.
  • لوسترها و دیوارکوب‌ها را جدا کنید. هالوژن‌ها را می‌توانید با نوار چسب مخصوص یا پلاستیک بپوشانید.
  • قاب کلید و پریز، فیوز برق و آیفون را بردارید و آن‌ها را درون یک جعبه مخصوص بگذارید. برای جلوگیری از رنگ گرفتن آن‌ها بهتر است حتما انجام شود.
  • برای پوشاندن کف اتاق‌ها و سالن از برزنت یا پارچه‌های ضد آب استفاده کنید.
  • قرنیزها را با نوار چسب پهن بپوشانید تا رنگ روی آن‌ها نریزد.

متخصص هر کاری را پیدا کنید

حال که با تمامی مراحل تصمیم‌گیری نقاشی ساختمان آشنا شدید، می‌توانید پروژه را آغاز کنید. یکی از مهم‌ترین مراحل، انتخاب نقاش ساختمان است که باید با دقت فراوان انجام شود. می‌توانید به وبسایت و اپلیکیشن khedmatazma.com مراجعه کنید و بهترین نقاش ساختمان را در شهر خودتان پیدا کنید. پس از ثبت درخواست، از 5 نقاش به رایگان قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

 

source: https://www.otag.ir